Piscine și jacuzzi la prețuri de vânzare

Cum se cumpără?

Pe această pagină veți găsi un ghid simplificat pentru a face cumpărături în magazinul nostru online.

SELECȚIE DE PRODUSE

Dacă sunteți în căutarea unui anumit articol, cel mai simplu mod de a-l găsi este să introduceți numele acestuia în motorul de căutare din magazinul nostru online. Dacă nu căutați o anumită jucărie, sunt disponibile categorii clare de produse.

COMANDAREA BUNURILOR

Dacă ați selectat un articol, adăugați-l în coș și ajustați numărul de articole, dacă este necesar. Apoi alegeți metoda de expediere și de plată care vi se potrivește cel mai bine. Apoi completați informațiile necesare pentru facturare. Verificați totul cu atenție înainte de expediere, în special adresa de e-mail și numărul de telefon, deoarece toate informațiile referitoare la comanda dvs. vor fi trimise la adresa de e-mail furnizată, iar numărul de telefon este deosebit de important pentru comunicarea cu transportatorul. Dacă totul este în ordine, trimiteți comanda. După ce a fost trimisă, veți primi un e-mail de confirmare a primirii acesteia. 

SUGESTIE: În special în perioada premergătoare Crăciunului, vă recomandăm să plasați comanda "la timp" și să nu întârziați prea mult. În această perioadă, există întârzieri cu transportatorii care afectează reaprovizionarea cu bunuri de la furnizorii noștri, dar adesea și livrarea comenzii dumneavoastră.

EXPEDIEREA ȘI LIVRAREA MĂRFURILOR

Expedim mărfurile cât mai repede posibil. După ce bunurile au fost ambalate și predate transportatorului, vi se va trimite un e-mail de procesare a comenzii cu un link pentru a urmări expedierea.

REVENDICĂRI

Reclamațiile sunt o pacoste, dar încercăm să le rezolvăm cât mai repede și cât mai bine posibil. Pentru termenii și condițiile de depunere a plângerii, consultați Politica privind plângerile.

GARANȚIE DE RETURNARE A BANILOR ÎN TERMEN DE 14 ZILE

Clientul are dreptul de a se retrage din contractul de achiziție încheiat prin intermediul magazinului online bavixo.cz, chiar și fără a da motive, dar nu mai târziu de 14 zile de la data primirii bunurilor.

Retragerea din contractul de vânzare-cumpărare este un drept al clientului, care nu trebuie să fie folosit în mod abuziv, de exemplu, în scopul împrumutului gratuit de bunuri.
Vânzătorul se angajează să accepte bunurile returnate după ce a ajuns la un acord cu clientul și după livrarea acestor bunuri.
Bunurile trebuie să fie returnate nedeteriorate, complete și fără semne de utilizare. Această condiție se aplică, de asemenea, bunurilor primite personal, cu excepția cazului în care acestea au fost despachetate și prezentate.
La primirea bunurilor, suma corespunzătoare va fi rambursată prin transfer bancar în contul clientului. În cazul returnării bunurilor în persoană la sediu, clientului i se poate plăti, de asemenea, suma respectivă în numerar.

ÎNTREBĂRI

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa noastră de e-mail: bavixo@bavixo.ro.

 Vă dorim o experiență de cumpărare plăcută în magazinul nostru electronic și satisfacție cu produsele noastre.